Currylla maustettu possumuhennos

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

2000 g Sipuli
12,6 rkl Öljy, rypsi
25 g Curry
2 g Pippuri, cayenne
25 g Paprikajauhe
30 g Suola
55 g Jauho, maissi
350 rkl Vesi
6000 g Sian kuutioitu E-lajitelma 16 x 16 mm, kypsä 2 kg
44,1 rkl Kerma kevyt
50 g Persilja

Ruokavalio

Gluteeniton

Valmistusohje

  1. Freesaa hienonnetut sipulit ja mausteet. Lisää nesteeseen sekoitettu maissijauho.
    Lisää lämmitetyt lihat. Paranna kermalla ja tarkista maku.
    Koristele persiljalla ja tarjoa kasvisriisin kera.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: