Gratinoitu fenkoli-purjovuoka

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

1200 g Fenkoli tuore
400 g Purjosipuli
500 g Velouté 2 kg
20 g Kasvisfondi 2 L
200 g Juustocreme-sulatejuusto
40 g Juusto, sinihome muru

Valmistusohje

  1. Höyrytä puolitetut fenkolit ja paloitellut purjot GN 1/1-40-vuoassa, (yksi vuoka on 15 annosta).
  2. Kastike: Lisää Veloutekastikkeen joukkoon Kasvisfondi, sulatejuusto ja sinihomejuustomurua. Kaada kastike kasvisten pinnalle.
  3. Ruskista 250°C noin 10 minuuttia.
  4. Tarjoile lisäkkeenä tai kasvispääruokana. Fenkolin ja purjon tilalla voi käyttää esim. paprikoita ja parsakaalia.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: