Grillattua broilerin rintaa, bataattia ja sieniä

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

300 g Bataatti
Suola
Vesi
800 g Jyväbroilerin rintaleike n. 225 g n. 3,6 kg
Sipuli
Voi, normaalisuolainen
200 g Herkkusieni tuore
25 g Voi, normaalisuolainen
1,82 rkl Öljy, oliivi
25 g Kapris
200 g verso, mangoldi
Sitruunamehu 5 L
25 g Kurkku
Öljy, oliivi
200 g Jogurtti, maustamaton
Korianteri, tuore
Kumina
50 g Hunaja
Suola
Pippuri, valko jauhettu

Valmistusohje

  1. Bataatit: Keitä bataatit pehmeiksi suolalla maustetussa vedessä.
  2. Broiler: Kypsennä broilerin rintaleikkeet uunissa 200°C n.6-8 min. sipulivoiseoksessa (huomioi kuuma liemi). Voita ja sipulia saa olla runsaasti. Kuumenna raitapannu ja paista leikkeisiin kaunis ristikko. Pidä lämpimänä. Leikkaa bataatti pituussuuntaan kahtia ja paista raitapannulla.
  3. Sienet: Kuumenna paistinpannulla voi ja puolet oliiviöljystä. Paista sienet kauniin ruskeiksi, lisää loppuvaiheessa kaprikset ja pilkottu mangoldi. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.
  4. Salaatti: Pirskottele oliiviöljyä rucolan joukkoon ja mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Jogurttikastike: Valuta jogurttia yön yli kahvinsuodattimessa. Valmista kastike sauvasekoittimella. Mausta.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: