Gulassikeitto kypsästä naudanlihasuikaleesta

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

7000 g Naudan suikaloitu E-lajitelma 10 x 10 x 58 mm, kypsä 2 kg
2500 g Sipulikuutio, pakaste
21 rkl Öljy, rypsi
1000 g Tomaattiketsuppi
350 g Lihaliemijauhe 4,5 kg
1400 rkl Vesi
12000 g Perunasuikale, pakaste
4000 g Porkkanasuikale, pakaste
2000 g Paprikasekoitus, pakaste
100 g Valkosipuli
10 g Oregano kuivattu
10 g Pippuri, musta, rouhittu
10 g Paprikajauhe
140 rkl Smetana

Valmistusohje

  1. Kuullota sipuli ja hienonnettu valkosipuli kevyesti kattilassa. Lisää tomaattisose, lihaliemi, vihannes- ja perunasuikaleet. Hauduta hiljalleen kasvikset kypsiksi. Lisää mausteet ja kypsät lihasuikaleet; anna kiehahtaa. Smetanan voi tarjota keiton seassa tai erikseen. * Kypsän lihan käsittelyä helpottaa, jos pussin upottaa ennen avaamista noin 15 minuutiksi vesihauteeseen (85°C) tai kuumentaa noin 15 minuuttia yhdistelmäuunissa (100°C) höyrykeitolla. Näin saat myös paremmin pussin tyhjäksi.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: