Haalea broilersalaatti ja paprikakastike

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

1300 g Broilerin uunipaahdettu filee n. 135 g kypsä pakaste (Suomi) 4 kg
100 g Salaattisikuri
200 g Parsa tuore
100 g Salaatti, frisee
150 g Sipuli, puna lohko tuore
Sipulirengas, tuore
400 g Viinirypäle, tumma
Verso, herne
70 g Paprikakuutio, pakaste
5 g Valkosipuli
30 g Pinjansiemen
30 g Juusto, parmesan
15 g Sokeri, hieno
270 g Ranskalainen salaattikastike 3 L
1,05 rkl Vesi

Valmistusohje

  1. Asettele salaattisikurinlehdet lautasen reunoille, kypsät parsatangot sikurinlehtien sisälle. Revi friseesalaatti keoksi keskelle, päälle punasipulirenkaat.
    Valuta kastike lautasen reunoille sikurinlehtien väliin.
    Lisää pariloitu viipaloitu broilerin rintafilee sipulirenkaiden päälle.
  2. Koristeluun: Koristele lämpimillä freesatuilla rypäleillä sekä versoilla.
  3. Kastike: Tee moinitoimikoneessa tai tehosekoittimessa massa paprikasta, pinjansiemenistä, parmesanjuustosta ja sokerista. Lisää Ranskalainen salaattikastike kuten majoneesia valmistettaessa ohuena nauhana koneen käydessä, siten että kastikkeesta tulee tasaista. Lisää lopuksi kylmä vesi kastikkeen joukkoon ja sekoita tasaiseksi.
  4. SUURET MÄÄRÄT SALAATTIA: Raaka-aineet sekoitetaan keskenään ja lämmin kypsennetty rintafilee asetetaan muiden tuotteiden päälle. Koristellaan.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: