Halloween-lihapata intialaisittain

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

7500 g Naudan suikaloitu E-lajitelma 10 x 10 x 58 mm, kypsä 2 kg
420 rkl Vesi
420 g Tumma lihafondi 2 L
115 g Santa Maria Paahdettu sipulihiutale
70 rkl Vesi
400 g Ohratärkkelys
3000 g Paprikasekoitus, pakaste
70 g Santa Maria Gram masala
175 g Santa Maria Ketjap Manis

Valmistusohje

  1. Lämmitä kypsät nautasuikaleet ohjeen mukaan pussissaan (100°C höyrykeitolla 20 min).
  2. Kastike: Tee kastike lihojen lämmetessä. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää Tumma lihafondi sekä sipulihiutale.
  3. Sekoita ohratärkkelys kylmään veteen ja suurusta kastike.
  4. Lisää suurustettuun kastikkeeseen paprikasuikaleet ja mausta kastike Garam Masalalla ja Ketjap Manis-soijakastikkeella. Anna hautua n. 5 min. Tarkista maku. Lisää kuumat lihasuikaleet.
  5. Tarjoa lisäkkeenä esim. riisiä.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: