Hapanleivitettyjä broilerin Fileitä

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

60 g Sipuli
5 g Voi, normaalisuolainen
14,7 rkl Kerma kuohu
1 g Pippuri, valko jauhettu
2 g Suola
600 g Broilerin uunipaahdettu filee n. 135 g kypsä pakaste (Suomi) 4 kg
120 g Leipä, ruisleipäviipale
50 g Kananmuna
400 g Juusto, leipäjuusto
10 g Puolukka, pakaste
120 g Sieni, siitake, tuore

Valmistusohje

  1. Kastike: KASTIKE: Freesaa sipuli voissa. Lisää kerma, keitä kokoon n. 10 min. soseuta ja mausta.
  2. Leikkeet: LEIKKEET: Murskaa kuivattu ruisleipä esim. tehosekoittimessa. Kasta broilerin fileet kananmunassa ja pyörittele ne rouhitussa ruisleivässä. Paista rapeaksi pannulla runsaassa rasvassa.
  3. Lämmitä halkaistu leipäjuustopala ja rullaa kuumana. Aseta juustorulla fileitten väliin.
  4. Koristeluun: SIENET: Lämmitä torvisienet pannulla. Lisää lopuksi vähän suolaa. Koristele annos sienillä, puolukoilla ja puolukanvarvuilla.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: