Häränrintaa, juureksia ja pekonia, maustevoi

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

10000 g Ylikypsä häränrinta, pala, kypsä n. 2 kg
5000 g Porkkana kuorittu
5000 g Palsternakka
2000 g Punajuuri, kuorittu
1000 g Lanttu
100 g Suola
10 g Pippuri, musta, rouhittu
400 g Voi, vähäsuolainen, vähälaktoosinen
1500 g Savupekoni, limiviipale 17-22 g 1,5 kg
2000 g Voi, vähäsuolainen, vähälaktoosinen
20 g Timjami, tuore
50 g Valkosipuli
3000 g Punasipuli

Ruokavalio

Gluteeniton, Vähälaktoosinen

Valmistusohje

  1. Paloittele Häränrinta ja kuumenna pakkauksen ohjeen mukaan. Paloittele kuoritut juurekset reiluun kokoon. Lisää lohkoihin voi, mausteet ja pieneksi kuutioitu savupekoni. Paahda uunissa kypsiksi. Sulata voi ja revi joukkoon tuoreen timjamin lehtiä ja murskaa valkosipulinkynsiä. Sekoita ja anna voin maustua noin 15min. Tarkista maut. Kokoa annokset tai vadit.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: