Härkä-juureskäristys

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

2,1 rkl Öljy, rypsi
3000 g Lanttu
3000 g Porkkana
2000 g Sipuli
140 rkl Vesi
100 g Tumma lihafondi 2 L
10000 g Nautalastu 0-lajitelma 24 x 24 x 5 mm, kypsä 2 kg
10 g Pippuri, musta, rouhittu

Valmistusohje

  1. Freesaa padan pohjalla lastuiksi leikattu lanttu, porkkana ja renkaiksi leikattu sipuli.
  2. Lisää tilkka vettä ja Tumma lihafondi. Kiehauta.
  3. Lisää esikuumennetut Nautalastut ja mausta rouhitulla mustapippurilla.
  4. Tarkista maku ja lisämausta tarvittaessa Tummalla lihafondilla.
  5. Tarjoa esim. perunasoseen kanssa.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: