Härkälastuhöystö

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

1,4 rkl Öljy, rypsi
200 g Sinappi
600 g Tomaattipyree
800 g Sipuli
8 g Pippuri, musta, rouhittu
16 g Paprikajauhe
385 rkl Vesi
200 g Lihaliemijauhe 4,5 kg
600 g Jauho, vehnä
21 rkl Vesi
20 g Suola
40 g Sokeri, hieno
4000 g Nautalastu 0-lajitelma 24 x 24 x 5 mm, kypsä 2 kg

Valmistusohje

  1. Freesaa tilkassa öljyä sinappi, tomaattipyre, sipulit, mustapippuri ja paprikajauhe.
  2. Lisää vesi, Liemijauhe, suola ja sokeri. Sekoita ja kuumenna. Suurusta vehnäjahuho-vesiseoksella ja keitä n.10min hiljaisella tulella.
  3. Esikuumenna Nautalastut höyryssä. Lisää lihat kastikkeeseen, tarkista maku ja tarjoa perunan tai riisin kanssa.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: