Haukimureke ja kanamunakastike

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

12000 g Haukimureke, viipaloitu kypsä pakaste 6 kg
4000 g Velouté 2 kg
70 rkl ruokakerma, 15%, vähälaktoosinen
3000 g Kananmuna keitetty
5 g Pippuri, valko jauhettu
40 g Kalafondi 2 L
100 g Tilli, tuore
6000 g Suvisalaatti 3 kg

Valmistusohje

  1. Nosta Haukimurekeviipaleet GN-vuokaan ja kuumenna pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Kuumenna Veloute ja ruokakerma. Lisää paloiteltu, keitetty kananmuna. Mausta valkopippurilla, Kalafondilla ja tuoreella leikatulla tillillä. Tarjoa Haukimurekkeen kera.
  3. Haukimurekkeen ja kananmunakastikkeen kera maistuu raikas Suvisalaatti 3535.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: