Haukimureke, pinaattimuhennos

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

12000 g Haukimureke, viipaloitu kypsä pakaste 6 kg
350 g Voi, normaalisuolainen
1000 g Sipuli
5 g Pippuri, valko jauhettu
4000 g Pinaatti, tuore
400 g Jauho, vehnä
4000 g Maito kevyt, vähälaktoosinen
40 g Suola

Valmistusohje

  1. Nosta haukimureke viipaleet GN-vuokaan ja kuumenna pakkauksen ohjeen mukaan. Kiehauta voi padassa, lisää hienonnettu sipuli, valkopippuri ja tuore pinaatti, josta on poistettu lehtiruodit ja puristettu vesi pois. Freesaa ja lisää vehnäjauho. Sekoita jauhot hyvin seokseen ja lisää kylmä neste, sekoita hyvin. Hauduta noin 10min koko ajan sekoittaen. Mausta suolalla, tarkista maku ja tarjoa.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: