Hedelmäinen possuherkku

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

6,3 rkl Öljy, rypsi
1500 g Porkkana
2000 g Ananaspala omassa liemessä
1700 g Omena
1000 g Sipuli
10 g Inkivääri jauhettu
30 g Curry
30 g Paprikajauhe
40 g Suola
210 g Sitruunamehu 5 L
2000 g Mangosose 3 x 3,1 kg
105 rkl Vesi
300 g Jauho, maissi
73,5 rkl Kerma kuohu
5000 g Sian kuutioitu E-lajitelma 16 x 16 mm, kypsä 2 kg

Valmistusohje

  1. Kypsennä hedelmät ja kasvikset kevyesti öljytyssä padassa.
  2. Sekoita joukkoon kuivat mausteet ja hauduta vielä hetki että mausteiden maku irtoaa.
  3. Lisää mangosose, sitruunamehu ja vesi, saosta herkku maissijauho-kermasuuruksella.
  4. Lopuksi laita pataan liha liemineen joko lämmitettynä tai sellaisenaan ja hauduta 10-15 minuuttia tai kunnes kasvikset ovat kypsiä. Tarjoa esim. ruisriisin kera.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: