Helppo mustikkapiirakka (K06)

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

1250 g Margariini, kasvis, juokseva
800 g Sokeri, hieno
1400 g Jauho, vehnä
1000 g Jauho, ruis
15 g Sooda
1000 g Piimä, rasvaton, vähälaktoosinen
600 g Kananmuna
2500 g Mustikkatäyte, paistonkestävä 6 kg
1000 g Mustikka, pakaste

Valmistusohje

  1. pohja Sekoita kaikki pohjan aineosat hyvin sekaisin keskenään ja kaada voideltuihin GN-vuokiin
  2. Täyte Päälle kerros Mustikkatäytettä ja pakaste tai tuoreita mustikoita.
  3. Paista kiertoilma 165 astetta n. 1 tunti. Reseptistä tulee 4 kpl 1/1 65 GN-vuokaa.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: