Helppotekoinen piirakka

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

100 g Sokeri, hieno
220 g Jauho, vehnä
150 g Hiutale, kaura
5 g Leivinjauhe
250 g Voi, normaalisuolainen
500 g Sekahillo 12 kg
100 g Mansikka pakaste

Valmistusohje

  1. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon sulatettu voi. Jätä pieni osa taikinasta pintaa varten ja painele loppu paistovuoan pohjalle ja reunoille. Levitä hillo ja mansikat tasaisesti päälle. Ripottele viimeiseksi loppu taikina muruina piirakalle. Paista 200°C noin 30 minuuttia. Tarjoa sellaisenaan tai jäätelön kera.
  2. par
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: