Herkku-juustokiekot

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

70 rkl Vesi
100 g Hiiva
20 g Suola
1550 g Jauho, vehnä
200 g Margariini, kasvis, juokseva
100 g Barbecuekastike 3,2 kg
200 g Juustoraaste
Rakuuna, tuore

Valmistusohje

  1. Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola ja alusta taikinaan jauhot ja margariini. Anna taikinan kohota. Kauli taikinasta noin ½ cm paksuisia suorakaiteen muotoisia levyjä. Levitä taikinalevylle herkkumaustekastiketta ja ripottele päälle juustoraaste ja rakuuna. Kierrä levy rullaksi ja leikkaa noin 1,5 cm paksuisiksi paloiksi. Aseta rullat leikkauspuoli ylöspäin pellille, anna kohota ja paista kiertoilmauunissa 200°C noin 10 min. Tarjoa keiton kanssa leivän asemasta.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: