Herkkusieni-paprikakiusaus

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

5500 g Paahdettu naudan jauheliha 8-10 %, karkea 2 kg
13600 g Peruna
2000 g Herkkusieni tuore
1250 g Paprika, punainen
294 rkl Kerma kuohu
210 rkl Maito kevyt
30 g Basilika, kuivattu
30 g Pippuri, valko jauhettu
30 g Pippuri, musta, rouhittu
30 g Suola

Valmistusohje

  1. Liha: Laita lihat pusseineen reiälliseen GN-vuokaan yhdistelmäuunin höyrytoiminnolle noin 20 minuutiksi.
  2. Kasvikset: Kuori perunat ja suikaloi ne.
  3. Puhdista herkkusienet ja paprikat ja silppua ne pieniksi. Voitele GN-vuoat ja lisää perunat, herkkusienet ja paprikat vuokaan.
  4. Kerma-maito: Sekoita kuohukerma ja maito ja lisää mausteet. Kaada seos vuokiin. Kypsennä yhdistelmäuunin kiertoilmatoiminnolla 150°C noin 1,5 tuntia.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: