Herkkusienillä kuorrutettu kirjolohifilee

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

12000 g Kirjolohi file pakaste
5 g Pippuri, musta, rouhittu
10 g Suola
4000 g Herkkusienikastike 2 kg

Valmistusohje

  1. Lado sulatetut Kirjolohifileet voideltuihin 1/1 GN-vuokiin.
  2. Rouhi fileiden päälle vähän mustapippuria ja suolaa.
  3. Lisää vuokaan 0,800 kg Herkkusienikastiketta ja levitä se fileiden päälle tasaisesti.
  4. Kypsennä höyrypaistolla 160 asteessa 15-20 min. kunnes kala on kypsää. Tarjoa keitetyiden perunoiden tai pastan kanssa.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: