Hernekeitto

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

20000 g vettä
5000 g kuivattuja herneitä
500 g hienonnettua sipulia
10 g jauhettua maustepippuria
300 g Lihaliemijauhe, vaalea 4,2 kg
150 g sinappia
10 g kuivattua meiramia
4000 g Ruskistettu naudan jauheliha <10 %, karkea 2 kg tai Ruskistettu naudan jauheliha <10 %, karkea 2 kg

Ruokavalio

Laktoositon, Gluteeniton

Valmistusohje

1.      Liota kuivattuja herneitä padassa (15 l vettä) yön yli. Lisää loppu vesi ja keitä noin tunti. Lisää hienonnettu sipuli, maustepippuri, lihaliemijauhe.

2.      Keitä n. tunti ja lisää sinappi ja kuivattu meirami. Tarkista maku ja kypsyys.

3.                   Lisää lopuksi esikuumennettu Kypsä jauheliha ja tarjoa.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: