Hunajainen broilersalaatti

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

400 g Makaroni, penne
2,8 rkl Öljy, oliivi
20 g Hunaja
100 g Purjosipuli
20 g Savupekoni, limiviipale 17-22 g 1,5 kg
2 g Pippuri, musta, rouhittu
200 g Kevyt Valkosipulisalaattikastike 3 L
1000 g Broilerin hunajamarinoitu fileesuikale kypsä (Suomi) 2 kg
500 g Salaatti, jäävuori
500 g Salaatti, puna
300 g Kesäkurpitsa vihreä
400 g Papaija
50 g Kirveli,tuore

Ruokavalio

Laktoositon

Valmistusohje

  1. Sekoita pastan joukkoon hieman oliiviöljyä.
  2. Sekoita Valkosipulisalaattikastikkeen joukkoon hunajaa, hienonnettua purjosipulia, kuutioitua savukylkeä ja rouhittua mustapippuria. Lisää joukkoon kypsät broilersuikaleet, anna maustua kylmiössä salaatin valmistumisen ajan.
  3. Revi tai suikaloi amerikansalaatti ja punasalaatti tai käytä valmiita salaattisuikaleita.
  4. Lohko kesäkurpitsat ja viipaloi papaijat.
  5. Yhdistä pasta, salaatti ja vihannekset tarjoiluastiaan.
    Lisää broiler-jogurttiseos.
  6. Koristele kirvelillä ja papaijalla.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: