Hunajainen lanttupossu (K05)

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

5000 g Lanttu, kuorittu
2000 g Sipuli
500 g Hunaja
500 g Sinappi
8000 g Velouté 2 kg
70 rkl Vesi
500 g Kerma, vispi 38% vähälaktoosinen
8000 g Sian kuutioitu E-lajitelma 16 x 16 mm, kypsä 2 kg
Vaalea lihafondi 2 L

Valmistusohje

  1. Freesaa lanttu- ja sipulikuutiot padan pohjalla. Lisää hunaja, sinappi, Veloutée-kastike ja vesi. Hauduta lantut kypsäksi.
  2. Lisää kerma ja esikuumennetut lihat ja sekoita. Kuumenna ja tarkista maku. Mausta tarvittaessa Vaalealla lihafondilla.
  3. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja raikkaan salaatin kera.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: