Hunajainen lanttupossu

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

5000 g lanttua
2000 g sipulia
500 g hunajaa
500 g sinappia
8000 g Velouté 2 kg
1000 g vettä
500 g vähälaktoosista kermaa
8000 g Sian kuutioitu 0-lajitelma 16 x 16 mm, kypsä 2 kg
40 g Vaalea lihafondi 1 L

Ruokavalio

Vähälaktoosinen, Gluteeniton

Valmistusohje

1.     Freesaa lanttu- ja sipulikuutiot padan pohjalla. Lisää hunaja, sinappi, Velouté ja vesi. Hauduta lantut kypsiksi.               

2.     Lisää kerma ja esikuumennetut lihat ja sekoita. Kuumenna ja tarkista maku.

       Mausta tarvittaessa Vaalealla lihafondilla.

3.     Tarjoa raikkaan salaatin kera.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: