Intialainen curry-kasviskeitto

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

1400 rkl Vesi
1000 g Kasvisfondi 2 L
400 g Currytahna
6000 g Porkkana
2000 g Paprika, vihreä
2000 g Paprika, keltainen
2000 g Paprika, punainen
4000 g Kukkakaali
3000 g Herkkusieni tuore
Valkosipuli

Valmistusohje

  1. Kuumenna vesi ja lisää Kasvisfondi.
  2. Mausta maun mukaan currypastalla.
  3. Lisää joukkoon viipaloidut porkkanat, suikaloidut paprikat ja paloitellut kukkakaalit.
  4. Lisää lopuksi herkkusieniviipaleet.
  5. Mausta halutessasi hienonnetulla valkosipulilla.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: