Intialainen porsaanlihapata

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

10000 g Sian suikaloitu E-lajitelma 10 x 10 x 58 mm, kypsä 2 kg
500 g Omenasose 3 x 2,8 kg
10000 g Velouté 2 kg
2000 g Paprikakuutio, pakaste
35 rkl Mehutiiviste, appelsiini
10 g Curry
5 g Kardemumma
5 g Korianteri, jauhettu
10000 g Riisi, pitkäjyväinen

Valmistusohje

  1. Freesaa paprikat padassa, lisää kypsät lihasuikaleet, mausteet ja Veloute-kastike. Keitä riisi kypsäksi. Aseta riisi keoksi lautaselle ja paina kuoppa keskelle. Annostele porsaanlihasuikalepataa kuoppaan n. 1,5 dl annosta kohden.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: