Irlantilainen possupata

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

3000 g Taikinalevy, voitaikina
12000 g Sian kuutioitu E-lajitelma 16 x 16 mm, kypsä 2 kg
4000 g Parsakaali
5 g Laakerinlehti
70 g Suola
4800 g Kasvissekoitus, Herttuan patakasvikset
7000 g Peruna, kuorittu
3000 g Kukkakaali
10 g Pippuri, musta, kokonainen
60 g Kananmuna

Ruokavalio

Laktoositon

Valmistusohje

  1. 1/1 GN-vuokiin (kolmesta vuoasta tulee 100 annosta). Lado kasvikset vuokiin niin, että patakasvikset ja perunat tulevat pohjalle, parsa- ja kukkakaalipalat pinnalle. Ripottele sekaan pippurit ja laakerinlehdet ja halutessasi varovasti suolaa. Kaada päällimmäiseksi kypsät lihat liemineen. (Kypsän lihan käsittelyä helpottaa, jos pussin upottaa ennen avaamista noin 15 minuutiksi vesihauteeseen tai kuumentaa noin 15 minuuttia höyrykeitossa.) Peitä vuoat voitaikinalla. Voitele taikina ja kypsennä kiertoilmauunissa miedossa 140°C lämmössä 1 tunti 15 minuuttia, korota lämpöä lopuksi niin, että voitaikina saa hyvän värin.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: