Jauheliha-makaronipata

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

1000 g Lanttu
3000 g Porkkana
500 g Purjosipuli
840 rkl Vesi
3000 g Makaroni, sarvi
8 g Pippuri, mauste jauhettu
100 g Lihaliemijauhe 4,5 kg
50 g Suola
5000 g Ruskistettu naudan jauheliha <10 %, karkea 2 kg

Ruokavalio

Laktoositon

Valmistusohje

  1. Kuutioi lanttu ja porkkana. Hienonna purjo. Laita makaroni, mausteet ja juurekset pataan kiehuvaan veteen kypsymisjärjestyksessä. Lisää veteen myös liemijauhe. Kun kasvikset ovat kypsiä, lisää esikuumennettu kypsä jauheliha ja sekoita. Ripottele pinnalle hienonnettua tuoretta persiljaa, tarkista maku ja tarjoa.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: