Jauheliha-perunakiusaus

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

6000 g Paahdettu naudan jauheliha 8-10 %, karkea 2 kg
25000 g Peruna-sipulisekoitus, pakaste
120 g Voi, normaalisuolainen
300 g Suola
30 g Pippuri, valko jauhettu
980 rkl Kerma kuohu

Valmistusohje

  1. Laita Lihat pusseineen reiälliseen GN-vuokaan yhdistelmäuunin höyrytoiminnolle noin 20 minuutiksi.
  2. Voitele GN 1/1-65 vuoat, (1 vuoka/20 annosta). Täytä vuoat vuorotellen lämmitetyllä jauhelihalla ja pakasteperuna-sipuliseoksella.
  3. Sekoita mausteet kermaan ja lisää kerma-mausteseos vuokiin.
  4. Kypsennä yhdistelmäuunin kiertoilmatoiminnolla 150°C noin 1,5 tuntia.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: