Jauheliha-punajuuririsotto (S05)

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

100 g Phase, juokseva kasviöljyvalmiste
2000 g Sipulikuutio, pakaste
1120 rkl Vesi
1200 g Knorr Kevätsipulikeitto
3000 g Riisi, pitkäjyväinen
2000 g Suurimo, ohra
4000 g Sipulinen paahdettu naudan jauheliha 8-10 %, karkea 2 kg
6000 g Punajuurisäilyke, kuutio
Pippuri, musta, rouhittu

Valmistusohje

  1. Freesaa padan pohjalla sipulikuutiot. Lisää vesi ja sekoita keittoainekset pataan. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää riisit ja ohrasuurimot. Keitä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 30 minuuttia. Lisää jauheliha ja punajuuret liemineen. Hauduta kypsäksi ja mausta mustapippurilla.
  2. Lisäksi: vähäsuolainen ruisleipä 35 g, Becel 6 g ja rasvaton maito 2 dl.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: