Jauheliha-punajuurivuoka

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

10000 g Jauhettu naudan- ja sianliha (50/50) 10 %, raekoko 3 mm 2 kg
3000 g Sipuli
9000 g Punajuurisäilyke, kuutio
630 rkl Vesi
5500 g Suurimo, ohra
300 g Siirappi
180 g Kasvisliemijauhe 3 x 700 g
500 g Jauho, korppujauho

Valmistusohje

  1. Valuta punajuuret. Mittaa pataan vesi, liemijauhe ja punajuuren liemi. Esikeitä ohrasuurimot kiehuvassa liemessä n.10 min.
  2. Hienonna sipuli. Ruskista Jauheliha ja sipuli uunissa 180 astetta kiertoilma n. 10 min.
  3. Sekoita ruskistettu jauheliha ja sipuli, sekä siirappi ja valutetut punajuurikuutiot esikeitettyjen ohrasuurimoiden joukkoon.
  4. Annostele seos GN-vuokiin, ripottele korppujauhoa pinnalle. Kypsennä vuokia uunissa 150 - 170 astetta kiertoilma 30 - 45 minuuttia. Anna vetäytyä hetki, tarkista maku ja tarjoa.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: