Jauhelihakeitto uunissa

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

4000 g Ruskistettu naudan jauheliha <10 %, karkea 2 kg
8000 g Perunakuutio, raaka
4000 g Juureskuutiot, isot pakaste
650 g Sipuli
200 g Lihaliemijauhe 4,5 kg
20 g Pippuri, mauste kokonainen
100 g Suola
1 g Laakerinlehti
150 g Persilja
980 rkl Vesi

Ruokavalio

Gluteeniton, Laktoositon

Valmistusohje

  1. Ota \'bd 300 mm GN vuoka. Ohjeesta tulee 4 kpl vuokaa. Mittaa kaikki aineet vuokiin ohjeen mukaan: Perunakuutio, raaka 2,0 kg/vka, juureskuutio 1,0 kg/vka, sipuli 0,16 kg/vka, Jauheliha 1 kg/vka, Liemijauhe 0,050 kg/vka, maustepippuri 0,005 kg/vka, suola 0,050 kg/vka, laakerinlehti 2 kpl/vka, persilja 0,035 kg / vka. Mittaa lopuksi päälle vesi 3,5 l /vka. Kypsennä höyrykeitolla 100 astetta 40 - 50 min. Tarkista perunoiden kypsyys ja keiton maku ennen tarjoamista.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: