Joulukala - kirjolohimurekepihvi ja kylmä tillikas

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

12000 g Kirjolohimureke kypsentämätön pakaste 4 kg
4000 g Kermaviili, vähälaktoosinen
250 g Majoneesi kevyt
200 g Katkarapu, kuorittu pakaste
50 g Sitruunamehu 5 L
15 g Pippuri, musta, rouhittu
30 g Suola
30 g Sokeri, hieno
100 g Tilli, tuore

Valmistusohje

  1. Mureke: Kypsennä kirjolohimureke pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Kastike: Sekoita mausteet, Sitruunamehu ja hienonnettu katkarapu kermaviilin joukkoon. Tarkista maku.
  3. Leikkaa kypsennetystä murekkeesta annosviipaleita ja tarjoa herkullisen kastikkeen kera.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: