Juusto-sellerikeitto

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

2600 g Selleri, varsi
2350 g Peruna
800 g Sipuli
1600 g Porkkana
120 g Kasvisliemijauhe 3 x 700 g
630 rkl Vesi
200 g Margariini, kasvis
84 rkl Kerma, ranskankerma (Creme Fraiche)
300 g Juusto, emmental raaste
400 g Juusto, sinihome

Valmistusohje

  1. Esikäsittele kasvikset. Suikaloi sellerit, hienonna sipulit, kuutioi porkkanat ja perunat.
  2. Valmista Kasvisliemi.
  3. Sulata rasva. Kiehauta sellerisuikaleet, hienonnettu sipuli ja porkkanakuutiot. Lisää kasvisliemi. Lisää perunakuutiot muiden kasvisten joukkoon ja keitä noin 15 min.
  4. Lisää hiennonettu sinihome- ja emmentaljuusto. Keitä kunnes juustot ovat sulaneet. Tarkista maku ennen tarjoamista.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: