Juustoinen broiler-kasvissosekeitto

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

1500 g Porkkana
1500 g Selleri, juuri, kuorittu
1500 g Palsternakka
2000 g Peruna
1500 g Sipuli
200 g Kasvisfondi 2 L
400 g Kanafondi 2 L
2000 g Kerma, vispi 38% vähälaktoosinen
1000 g Juusto, sulate
1050 rkl Vesi
3 g Pippuri, valko jauhettu
5 g Kurkuma
15 g Suola
4000 g Broilerin uunipaahdettu hunajamarinoitu fileesuikale kypsä pakaste (Suomi) 4 kg

Ruokavalio

Gluteeniton, Vähälaktoosinen

Valmistusohje

  1. Valmista sosekeittopohja ja mausta se sulatejuustolla ja vähälaktoosisella kermalla. Tarkista maku.
  2. Lisää broilersuikaleet ja kuumenna.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: