Kaali-jauhelihapata

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

560 rkl Vesi
15000 g Kaali, valko
2500 g Porkkanakuutio, pakaste
1000 g Selleri, juuri, kuutio tuore
1000 g Sipulikuutio, pakaste
4500 g Perunakuutio, pakaste
7 rkl Soijakastike
20 g Meirami, kuivattu
120 g Lihaliemijauhe 4,5 kg
10 g Pippuri, valko jauhettu
100 g Siirappi
8000 g Paahdettu naudan jauheliha 8-10 %, karkea 2 kg

Valmistusohje

  1. Lisää kiehuvaan veteen kypsymisjärjestyksessä kaali, selleri, porkkana peruna ja sipuli. Lisää lopuksi mausteet ja jauheliha. Kiehauta 15 min. Tarkista maku.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: