Kalaisa pastavuoka (Kouluruokakisa2012)

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

3333 g Särkimassa, pakaste
728 rkl Vesi
667 g Iso Mitta Vaalea kylmäsuurusteinen kastikepohja
1000 g Arla Keittiö Juustocreme
100 g Bong Kasvisliemiaines
7 g Kurkuma
187 g Sitruunamehu 5 L
80 g Ruohosipuli pakaste
20 g Suola
10 g Pippuri, musta, rouhittu
33 g Sokeri, hieno
167 g Kuivattu sipuli 1,7 kg
1000 g Porkkanasose, pakaste
2667 g Kungsörnen Lasagnette kuviopasta

Valmistusohje

  1. Kypsennä särkimassa padan pohjalla ja siirrä 1/1 65 mm GN vuokiin. Jos valmistat kylmävalmistuksella, nosta vuoat kylmiöön jäähtymään. Jos valmistat ruoan heti tarjottavaksi ei kalaa tarvitse välttämättä jäähdyttää. Jos valmistat kylmävalmistuksella, varmista että padassa on jäähdytys päällä. Laske kylmä vesi sekoittavavaan pataan ja lisää kastikeainekset vähitellen hvin sekoittaen. Lisää kasvirasvasekoite ja juustocreme. Kun kastikeainekset ovat hyvin sekoittuneet nesteeseen, lisää mausteet ja sekoita huolellisesti. Lisää kastikkeen sekaan pasta, kuivattu sipuli, kypsä särkimassa ja sulanut porkkanasose. Sekoita varovasti, mutta huolellisesti tasaiseksi massaksi. (Mittaa massan lämpötila max +6 astetta ja tee tarvittavat kirjaukset, jos valmistat kylmävalmistuksella.) Jaa massa voideltuihin kylmiin 1/1 65 mm GN vuokiin n.5,8 kg/vka. Esilämmitä uuni 190 asteeseen yhdistelmätoiminnolla. Paista samalla toiminnolla kosteus 60% 165 astetta n. 50 min. Sisälämpötila 80 astetta. Anna vetäytyä lämpökaapissa n. 10 min ennen tarjoilua.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: