Kalamureke

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

10000 g Kirjolohi massa, pakaste
500 g Kalafondi 2 L
100 g Suola
10 g Pippuri, valko jauhettu
10 g Pippuri, musta, rouhittu
1500 g Kananmuna
300 g Sitruunamehu 5 L
2000 g Kerma, vispi 38% vähälaktoosinen
100 g Yrtti, tuore

Valmistusohje

  1. Sulata ja valuta Kirjolohimassa reiällisessä GN-vuoassa. Sekoita yleiskoneessa Kirjolohimassa, Kalafondi, suola ja mausteet.
  2. Lisää kananmunat yksi kerrallaan, sekoita välissä. Lisää Sitruunamehu ja sekoita.
  3. Lisää kerma vähän kerrallaan koko ajan sekoittaen.
  4. Lisää lopuksi hienonnetut tuoreyrtit, sekoita ja tarkista maku.
  5. Käytä massa esimerkiksi seuraavasti: laita massa pursotinpussiin, pursota sulatetun siikafileen päälle, aseta toinen siikafilee päälle. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 140 asteessa kunnes sisälämpötila on 62 astetta.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: