Kalapyörykkärisotto

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

140 g Sipuli
50 g Voi, normaalisuolainen
300 g Riisi, pitkäjyväinen
84 rkl Vesi
50 g Kalafondi 2 L
700 g Katkarapu, kuorittu pakaste
160 g Paprika, vihreä
200 g Maustekurkkukuutio
160 g Paprika, keltainen
200 g Paprika, punainen
Pippuri, cayenne
Pippuri, valko jauhettu
1,4 rkl Öljy, oliivi
1100 g Kalapyörykkä 16 g esikypsennetty pakaste 4,5 kg
1 g Suola
Ruohosipuli, tuore

Valmistusohje

  1. Freesaa sipulikuutiot voissa.
  2. Lisää vesi ja Kalafondi sekä riisi. Keitä kunnes ovat kypsiä.
  3. Freesaa kurkku- ja paprikakuutiot pannulla, lisää ne ja katkaravut riisin joukkoon.
  4. Paista Kalapyörykät ohjeen mukaisesti. Mausta risotto ja lisää pyörykät joukkoon.
  5. Lisää ruohosipulia pinnalle tarjoiluvaiheessa.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: