Kalkkuna-juureskeitto

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

700 g Kasvisfondi 2 L
1260 rkl Vesi
6000 g Porkkana
4000 g Lanttu
2000 g Suurimo, ohra
6000 g Kalkkunan fileesuikale kypsä 2 kg
3000 g Kaali, savoijin

Valmistusohje

  1. Lisää kiehuvaan veteen Kasvisfondi, juureskuutiot ja esikeitetyt ohrasuurimot.
  2. Kuori tarvittaessa vaahto ja kypsennä noin 20 minuuttia.
  3. Lisää pakkauksessaan kuumennetut Kalkkunakuutiot ja savoijinkaali.
  4. Kuumenna kiehumispisteeseen, tarkista kypsyys ja maku.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: