Kalkkuna-ohrasuurimosalaatti

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

1200 g Suurimo, ohra
329 rkl Vesi
1200 g Tomaatti
1200 g Kurkku
1900 g Kalkkunan limemarinoitu fileesuikale kypsä 2 kg
200 g Oliivi musta viipaloitu

Valmistusohje

  1. Ohrasuurimoiden keittämiseen: Keitä ohrasuurimot painekeittokaapissa n. 25 min. Huuhtele valmiit suurimot kylmällä vedellä.
  2. Lisäksi: Lisää suurimoiden joukkoon pilkottu kurkku ja tomaatti. Sekoita salaattiin lopuksi varovasti kypsät Kalkkunasuikaleet ja oliiviviipaleet.
  3. Tarjoile Unkarilaisen salaattikastikkeen (2889) kanssa.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: