Kalkkunakeitto á la russe

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

2000 g Porkkana
1500 g Selleri, juuri, kuorittu
1500 g Palsternakka
1500 g Sipuli
1500 g Peruna
700 rkl Vesi
500 g Maustekurkkukuutio
2000 g Tomaattimurska
500 g Oliivi musta kivetön
150 g Kanaliemijauhe 4,5 kg
2 g Pippuri, mauste kokonainen
1 g Laakerinlehti
3 g Pippuri, musta, rouhittu
3 g Suola
6000 g Kalkkunan limemarinoitu fileesuikale kypsä 2 kg

Ruokavalio

Gluteeniton, Laktoositon

Valmistusohje

  1. Keittopohja Keitä kuutioidut juurekset Liemijauhe- tai Fondiliemessä. Lisää mausteet ja tomaattimurska. Kun juurekset ovat kypsiä, lisää oliivit ja kurkkukuutiot. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mustapippurirouhetta ja suolaa.
  2. Kalkkunasuikaleet Lisää keittopohjaan kalkkunan fileesuikaleet liemineen ja kiehauta. Tarkista maku ja tarjoa höyryävän kuumana esim. sitruunalla maustetun vaahdotetun smetanan kanssa.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: