Kanakeitto

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

200 g Sipuli
40 g Voi, normaalisuolainen
500 g Porkkana
500 g Selleri, juuri, kuorittu
175 rkl Vesi
100 g Kanafondi 2 L
1000 g Jyväbroilerin filee n. 150 g n. 4,4 kg

Valmistusohje

  1. Freesaa kattilassa voissa juurekset. Lisää vesi ja Kanafondi. Anna kiehua hiljaa n.15 min kunnes juurekset ovat kypsiä. Lisää keittoon broilerin fileepalat ja anna hautua 15 - 20 min. Tarkista kypsyys ja maku. Lisää halutessasi tuoretta hienonnettua persiljaa keiton pinnalle tarjolle pantaessa.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: