Kanaviillokki

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

Liemi

9000 g vettä
300 g Kanaliemijauhe 4,5 kg
750 g sipulia
150 g Sitruunamehu 5 L
90 g sokeria
3 g valkopippuria
9 kpl laakerinlehteä
15 g maustepippuria
30 g suolaa

Suurus

900 g vehnäjauhoja
1200 g kylmää vettä
500 g vähälaktoosista kermaa tai kasvirasvavalmistetta

Kana

6000 g Broilerin paistipala kypsä 2 kg

Ruokavalio

Vähälaktoosinen

Valmistusohje

1.            Sekoita kaikki liemen ainekset padassa. Keitä hetki ja suurusta.  

2.            Esikuumenna Broilerin paistiliha ja yhdistä kastikkeeseen.

3.            Kuumenna, tarkista maku ja tarjoa keitetyn perunan tai riisin kanssa.

4.            Ruokalajin kera maistuu Saarioisten Puolukkahillo 2642/2625- tai

               Mustaherukkahillo 2607/2626.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: