Kanelin makuinen kirsikkakiisseli

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

70 g Riisi, pitkäjyväinen
575 g Mehukas 10 L
68,25 rkl Vesi
110 g Sokeri, hieno
32 g Jauho, peruna
275 g Kirsikka
2000 g Kanelitanko

Valmistusohje

  1. Keitä riisit vähällä suolalla maustetussa vedessä. Kaada keitinvesi pois. Mittaa vesi, Sekamehu, sokeri, perunajauhot ja kanelitangot kattilaan. Kuumenna kiehumispisteeseen asti koko ajan hämmentäen. Kaada kiisseli jäisten kirsikan puolikkaiden ja riisien päälle. Sekoita varovasti sen verran, että kirsikat ja riisi sekoittuvat tasaisesti kiisseliin. Anna kanelitankojen olla muutaman minuutin ajan kiisselin joukossa. Ripottele päälle vähän sokeria.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: