Karitsakasti rostoc ja ohrapannu

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

Rostoc-kastike

10 g rypsiöljyä
1000 g sipulia
50 g valkosipulia
2000 g maustekurkkukuutioita
7000 g Tumma kastikepohja 2 kg
1000 g smetanaa, vähälaktoosinen
7000 g Karitsan paistikuutio 24 x 24 mm, kypsä, pakaste 2 x 2 kg
300 g tuoretta tilliä

Ohrapannu

100 g rypsiöljyä
1500 g sipulia
1500 g fenkolia
1500 g kesäkurpitsaa
1500 g purjoa
7000 g kokonaisia kypsiä ohrasuurimoita
40 g Kasvisfondi 1 L
5 g mustapippuria rouhittuna
10 g suolaa

Ruokavalio

Vähälaktoosinen

Valmistusohje

1.     Freesaa hienonnettu sipuli, valkosipuli ja kurkkukuutiot padan pohjalla tilkassa öljyä. Lisää Tumma kastikepohja, sekoita ja kuumenna. Lisää smetana, kuumenna ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa tilkka Tummaa lihafondia. Lisää joukkoon leikattua tilliä juuri ennen tarjoilua.

2.     Freesaa sillä aikaa toisessa kattilassa sipuli ja muut kasvikset öljyssä ja lisää joukkoon kypsät ohrasuurimot. Kuumenna, mausta ja tarkista maku.

3.     Esikuumenna sulatetut Karitsanpaistikuutiot pakkauksen ohjeen mukaan.

4.     Yhdistä Karitsan paistikuutiot ja kastike. Kuumenna kiehumispisteeseen ja tarkista maku. Tarjoa ohrapannun kanssa.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: