Kassler barbecue

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

250 g Seesaminsiemen
250 g Pellavansiemen
15 g Chili, tuore
100 g Sokeri, hieno
100 g Sokeri, fariini
40 g Savuaromi, nestemäinen, hickory
60 g Lime
2000 g Barbecuekastike 3,2 kg
10000 g Ylikypsä kassler n. 2,2 kg

Ruokavalio

Gluteeniton, Laktoositon

Valmistusohje

  1. Mittaa suureen laakeaan kattilaan siemenet, halkaistut chilit, sokerit, savuaromi ja limestä puristettu mehu. Paahda sekoittaen lastalla kattilan pohjaa vasten. Lisää lopuksi Barbecuekastike, kuumenna ja anna jäähtyä.
  2. Leikkaa Kasslerista n. 2 cm viipaleita ja lado voideltuihin GN-vuokiin. Levitä kastike Kasslerviipaleiden päälle ja kuumenna yhdistelmäpaisto 170 astetta n.20 minuuttia. Tarjoa raikkaan salaatin kera.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: