Kasviksilla täytetty kuorrutettu broileri

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

10000 g Jyväbroilerin miedosti maustettu perhosfilee n. 160 g n. 4 kg
100 g Porkkana kuorittu
100 g Purjosipuli
100 g Remoulade vihannesmajoneesi 3 kg
200 g Polenta
42 rkl Vesi
Kanafondi 2 L
Persilja, lehti
Rakuuna, tuore
1000 g Velouté 2 kg
7 rkl Valkoviini, kuiva
50 g Kirveli,tuore
100 g Kerma, vispi 38% vähälaktoosinen
Kanafondi 2 L

Valmistusohje

  1. Avaa perhosfileet, mausta hyvin kevyesti valkopippurilla ja suolalla. Täytä porkkana ja purjosuikaleilla, taita fileet kiinni. Sivele pinta majoneesilla ja paista kiertoilmalla 180 asteessa n. 10 min.
  2. Polenta Keitä polentasuurimoista sakea puuro Kanafondiliemeen. Mausta lopuksi hienonnetuilla tuoreilla yrteillä, levitä leivinpaperin päälle GN-vuokaan tasaiseksi kerrokseksi ja anna jäähtyä. Leikkaa jäähtyneestä polentalevystä paloja ja paista pannulla tilkassa rasvaa kuumaksi.
  3. Kastike Valmista kastike Veloutesta. Soseuta lopuksi kirveli kastikkeen joukkoon.
  4. Kokoa annos haluamallasi tavalla.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: