Kasvis-fetapihvi ja sokerissa paistettua kaali

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

1000 g keräkaali
50 g rypsiöljyä
40 g laktoositonta voita
suolaa, mustapippuria myllystä
30 g sokeria
25 g curryjauhetta
5 g chilijauhetta
sitruunan mehua
400 g paprika punainen
1200 g Kasvis-fetapihvi 80 g kypsä pakaste 4 kg (1,5 kpl/ annos)
tuoreita salaatteja ja versoja
sipulinvarsia hienonnettuna
100 g oliiviöljyä
2000 g Kermaperunat laktoositon 2,6 kg

Ruokavalio

Laktoositon, Gluteeniton

Valmistusohje

  1. Leikkaa kaali sektoreiksi niin, että kanta pitää sektorit koossa. Paista hetki kuumalla pannulla voin ja rypsiöljyn seoksessa, mausta suolalla ja pippurilla. Lisää sokeri, curry ja chili tasaisesti kaalien päälle ja käännä kaalit varovasti. Lisää hieman öljyä ja/ tai voita. Paista sokeroitua ja maustettua puolta noin 2 minuuttia, tai kunnes saanut hyvin väriä. Käännä vielä kerran.
  2. Leikkaa paprika suikaleiksi ja paista hetki pannulla. Mausta suolalla. Lisää kasvis-fetapihvit ja paista molemmin puolin kuumaksi ja kauniin ruskeaksi. Voit kuumentaa pihvit myös uunissa, höyrypaistolla 160 °C kunnes sisälämpö 78 °C.
  3. Kuumenna kermaperunat ohjeen mukaan.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: