Kasvis-makkaravuoka

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

150 g Sipuli
1000 g Kasvissekoitus, Pakaste
750 g Lenkkimakkaraviipale, kuoreton n. 10 mm 5 kg
750 g Peruna
1 g Pippuri, valko jauhettu
6 g Suola
3 g Kirveli kuivattu
28 rkl Kerma kuohu
24,5 rkl Maito kevyt

Valmistusohje

  1. Kuullota sipuli voissa. Yhdistä sekaan pakastekasvikset, makkaraviipaleet ja perunasuikaleet. Mausta. Kaada päälle kermamaito. Kypsennä ruoka uunissa 200°C 1 tunti 15 minuuttia. Tarjoa kasvis-makkaravuoka raikkaan raastesalaatin kanssa.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: