Kasvishöystöä

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

94,5 rkl Öljy, rypsi
2000 g Sipuli
2000 g Purjosipuli
4000 g Porkkanasuikale, pakaste
1800 g Kaali, kiinan
2000 g Kesäkurpitsa vihreä
2000 g Paprikasekoitus, pakaste
28 rkl Soijakastike
200 g Sitruunamehu 5 L
5 g Pippuri, musta, rouhittu
60 g Sokeri, fariini

Valmistusohje

  1. Kuumenna öljy padan pohjalla. Kuullota sipulit ja porkkanasuikaleet. Hauduta hetki. Suikaloi kiinankaali. Lisää pataan kaali-kesäkurpitsa (pakaste suikale) ja paprikasuikaleet. Kääntele ja hauduta pehmeiksi. Mausta seos soijalla, fariinisokerilla ja sitruunanmehulla sekä pippurilla.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: