Kasvispyöryköitä ja kasviscouscousia

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

1000 g Kasvispyörykkä 30 g esikypsennetty pakaste 4,5 kg
200 g Parsakaali
200 g Sokeriherne
200 g Sipuli
Voi, normaalisuolainen
40 g Kasvisfondi 2 L
52,5 rkl Vesi
250 g Suurimo, couscous

Valmistusohje

  1. Pyörykät: Paista Kasvispyörykät kiertoilmauunissa ohjeiden mukaisesti.
  2. Couscous: Freesaa kattilassa pilkotut kasvikset ja hauduta ne Kasvisfondissa.
  3. Lisää joukkoon couscous-suurimot ja kiehauta kypsäksi.
  4. Tarkista maku ja tarjoa couscousia Kasvispyöryköiden kanssa.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: